Kamis, 19 Januari 2017

Kata kata Bijak Bahasa Sunda 2017

Kata kata Bijak - Dina artikel di handap ieu aya sababaraha kecap hikmah nu kumpulan ungkapan pamingpin dunya dipikawanoh for keur ayaan maranéhanana pikeun umat manusa. kata kata bijak Kontribusi Ieu sigana trivial, tapi lamun kajawab, éta ogé bisa jadi inspirasi pikeun kahirupan sapopoe.
KATA KATA BIJAK BAHASA SUNDA

Gagalna teu ahir perjalanan. Aya bakal salawasna kasempetan sarta ngaharepkeun for mun rek nyobaan jeung nyieun usaha.

Lamun Allah nyandak hiji hal ti keupeul Anjeun, Anjeunna nu teu punishing anjeun, manehna kakara muka leungeun Anjeun nampa hiji Tuk leuwih alus.

Asih sok mere kabagjaan jeung nyeri jantung Anjeun. Bingah sabab babarengan anjeun bogoh. Gering nyaho yén anjeun jadi rapuh.

Kadangkala, sanajan geus tatu, anjeun milih Tuk iteuk jeung harepan nu anjeun bogoh ka manéhna bakal robah jeung asih pamustunganana rido.

Asih nyaeta sanggup nyieun batur nungguan lila. Tapi kadang anjeun kudu bogoh ka sorangan ogé, pikeun ngawujudkeun lamun waktuna Tuk jauh.

Lamun anjeun bogoh ka batur, wani Tuk wangsit. Tuk heunteu, Anjeun ogé ventured tempo manéhna dicinta batur nu sejenna.

Ulah nunda kecap asih nu leuwih dipikacinta ku kituna manéhna mati, sabab pamustunganana kapaksa mangga ngadaptar kecap sunda nu di ceurik a.

Asih lover Anjeun jadi manéhna dicinta anjeun, sakumaha manéhna mikanyaah ka tulus. Aya bakal satia ka mitra maranéhanana alatan asih salaki nyaéta jadi pinunjul di ibu jeung dua sodara.

Asih nyaeta salah sahiji anugrah Allah nu dibikeun ka urang manusa. Jieun asih nepi ka asih ieu musna.

Nu hésé poho ti kalimah Hikmah Asih nyaeta cinta nu asalna tina jantung - tumuwuh dina hate jeung dina hate mekar tapi sirami jeung ngubaran oge samemeh eta mati di rasa ati.

Muhun, Jadi nyebutkeun kecap wijaksana nu tadi babagi admin di waktu ieu, bisa jadi mangpaat pikeun anjeun.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar